Companii

Filip Schwartz, acţionar al grupului Otter: Vom continua proiectul de extindere regională. În martie vom deschide al doilea magazin din Austria, la Viena

Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution: Pentru noi, produsele care ies din sfera sport reprezintă un real avantaj competitiv.

Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution: Pentru noi, produsele care ies din sfera sport reprezintă un real avantaj competitiv.

Autor: Simona Tatu

23.10.2017, 00:06 655

♦ Reţeaua Tezyo, un brand al grupului Otter, numără 21 de magazine, 18 în România şi trei la nivel regional, două în Cehia, la Praga şi Brno, şi unul în Austria, Viena.

Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution cu activităţi în retailul şi distribuţia de încălţăminte, va lansa anul acesta primul magazin online în Cehia, în contextul în care de la începutul anului a deschis două magazine Tezyo pe piaţa cehă. 

„Tinând cont de schimbările care vizează modalitatea de a face cumpărături, am decis să punem la dispoziţia clienţilor noştri varianta achiziţionării online (...). Următoarea piaţă care se va bucura de aceste beneficii este cea austriacă, în 2018“, a spus Filip Schwartz.

Otter Distribution a deschis luna aceasta cel de-al doilea magazin Tezyo din Cehia, în mallul Centrum Chodov din Praga, unul dintre cele mai importante trei centre comerciale cehe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO