Companii

Florin Goron, fondator şi co-proprietarul Jetpoint: Într-o locaţie de tipul celei de la Floreşti (judeţul Cluj), media lunară este de 600-700 de maşini în 24 de ore

Florin Goron, fondator şi co-proprietarul Jetpoint:...

Autor: Răzvan Botea

16.05.2018, 20:04 1453

Într-o locaţe de tipul celei de la Floreşti din Cluj-Napoca, la spalatoria auto cu autoservire Jetpoint vin în medie 600-700 de maşini în 24 de ore, a spus Florin Goron, fondator şi co-proprietarul Jetpoint, în cadrul evenimentului ZF „Forumul de franciză Transilvania”.

„Noi am ales să creştem atât în franciză, cât şi prin locaţii proprii. Anul acest deschidem prima locaţie în afara României, în Austria. E un business uşor de controlat de la distanţă. Pe de altă parte, calitatea este un lucru la care ţinem foarte mult.”

Ce a mai spus Florin Goron la Forumul de franciză Transilvania:

  • Cele două componente ale soluţiei pe care o propunem sunt componentele de calitate şi acea soluţie „la cheie”. Pe lângă componentele de calitate, vrem să dăm şi o asistenţă „la cheie”, şi partea de service post-vânzare, mentenanţă şi înlocuire piese.
  • Surpriza nastră a fost să vedem o suită de branduri de maşini în spălătoriile noastre: Audi, BMW, Porsche. Credeam că oamenii n-o să spele, din comoditate.

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor de la Forumul de Franciză Transilvania, precum şi o analiză privind perspectivele acestei pieţe în ediţiile viitoare ale Ziarului Financiar.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO