Companii

Fondatoarea Elmiplant: Nu există legi care să susţină pro­ducţia, astfel că dacă astăzi vrei o afacere de producţie curată, este practic imposibil

Elena Cremenescu: Nu există legi care să susţină pro­ducţia

Elena Cremenescu: Nu există legi care să susţină pro­ducţia

Autor: Cristina Roşca

27.10.2013, 21:29 1949

Elena Cremenescu (61 de ani), care acum mai bine de două de­ce­nii punea bazele producătorului de cosmetice Elmiplant alături de soţul său, spune că în prezent a devenit practic imposibil să dezvolţi în Ro­mânia o afacere curată în producţie.

„Nu există legi care să susţină pro­ducţia, astfel că dacă astăzi vrei o afacere de producţie curată, este practic imposibil. Care sunt ramurile de producţie care ne mai reprezintă as­tăzi?“ Antreprenoarea, care în 2007 a vândut afacerea către grecii de la Sa­rantis, spune astfel că nu se gândeşte să îşi dezvolte un nou business propriu. Această afirmaţie survine la scur­tă vreme după ce grecii de la Sa­rantis au anunţat că mută produc­ţia în Grecia, pe piaţa locală urmând să rămână cercetarea şi distribuţia. Ele­na Cremenescu este deputy general manager în cadrul Sarantis Româ­nia.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.10.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO