Companii

Fostul şef al NEPI: România rămâne o piaţă importantă în planurile mele viitoare

Martin Slabbert

Martin Slabbert

Autor: Andreea Neferu

19.08.2015, 00:07 1711
Martin Slabbert, sud-africanul care şi-a dat demisia în urmă cu două săptămâni din fruntea fondului de investiţii NEPI, pe care l-a fondat în urmă cu opt ani şi pe care l-a adus la active de 1,8 mld. euro, spune că în următoarele luni va lansa alături de partenerul său Victor Semio­nov o nouă companie de tip fond de investiţii, care va activa inclusiv în industria imobiliară.

„Va fi o companie care va activa în mai multe domenii, inclusiv în real estate, dar încă ne gândim la variante privind operaţiunile acesteia. Odată ce vom avea mai multe detalii, vom anunţa. Va fi o companie care va activa la nivel regional, dar Ro­mânia va fi o piaţă centrală“, a spus el. Demisia sa din fruntea NEPI în urmă cu două săptămâni a fost o surpriză pentru piaţa locală de real estate, având în vedere că numele său s-a identificat în ultimii ani cu traseul ascendent al fondului de investiţii care deţine acum în portofoliu proprietăţi precum Mega Mall sau Promenada Mall din Bucureşti.

Alături de Slabbert, a mai demisionat acum două săptămâni şi Victor Semionov, chief operating officer al NEPI. Semionov este partenerul alături de care Slabbert a fondat fondul de investiţii în anul 2007.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO