Antreprenori locali

Fostul senator UDMR Gyorgy Frunda şi medicul Ferenc Boga au un business de 54 mil. lei pe piaţa dispozitivelor medicale

18 oct 2017 Autor: Georgiana Mihalache

OrtoProfil, o companie din Târgu-Mureş, care ac­ti­vează în producţia şi distribuţia de dispozitive medicale, în­fi­inţată în urmă cu 23 de ani la iniţiativa unui medic, a în­re­gis­trat afaceri de 54 mil. lei anul tre­cut, în uşoară creştere faţă de 2016 şi are 45 de filiale care acoperă toate ju­deţele ţării.

„Fiind proaspăt absolvent al Fa­cul­tăţii de medicină şi medic re­zident de medicină internă, m-am gân­dit împre­ună cu un coleg să des­chi­dem o firmă de dispozitive me­di­cale, deoare­ce am considerat că este un segment inexistent pe piaţa medi­ca­lă româ­nească“, a spus Ferenc Boga, adminis­tra­torul companiei.

Produsele OrtoProfil sunt rea­liza­te pe măsură individualizată în patru cen­tre de producţie din Târgu-Mu­reş, Cluj şi Oradea, iar suprafaţa totală a cen­trelor ajun­ge la 1.200 de mp. Compania a ajuns la 50.000 de pa­cienţi anual care folosesc produsele OrtoProfil, inclusiv pacienţi din străinătate.

 

 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, senator UDMR
, Gyorgy Frunda
, business
, dispozitive medicale
, OrtoProfil
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Închide