Companii

Francezii de la Leroy Merlin au deschis trei magazine în doar două săptămâni

Francezii de la Leroy Merlin au deschis trei magazine în...

Autor: Andreea Neferu

09.06.2015, 15:05 949

Grupul francez Leroy Merlin, care în toamna anului trecut a cumpărat reţeaua BauMax din România, a deschis astăzi un magazin în Braşov, acesta fiind cea de-a şasea unitate pe care compania din Hexagon o are în România în prezent.

Deschiderea magazinului din Braşov, care este de fapt o fostă unitate bauMax, vine în contextul în care Leroy Merlin a mai deschis în ultimele două săptămâni alte două magazine, unul în sudul Bucureştiului, la Piaţa Sudului, în cadrul mallului Sun Plaza, şi unul pe Şoseaua Alexandriei, în Bragadiru. Dacă cel de la Piaţa Sudului a fost tot o unitate BauMax rebranduită, în schimb cel din Bragadiru a fost construcţie nouă.

În prezent, în România, funcţionează şase magazine Leroy Merlin (trei magazine în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza, parcul comercial Colosseum respectiv Şoseaua Alexandriei,  şi câte un magazin în Craiova, în Ploieşti şi în Braşov).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO