Companii

Francezul Stephane Batoux pleacă de la Albalact după ce l-a ajutat pe Ciurtin să vândă compania grupului francez Lactalis

Stephane Batoux

Stephane Batoux

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.02.2017, 00:07 1005

Stephane Batoux, managerul fran­cez care a preluat în iunie 2014 func­­ţia de director general al Al­balact, cel mai mare producător de lac­tate, va pleca de la conducerea com­­paniei la finalul lunii martie şi va pre­lua cârma unei alte companii din FMCG.

„Stephane Batoux, direc­tor ge­ne­ral al Alba­lact – parte a Lactalis Group, va părăsi com­pa­nia pentru a prelua o po­ziţie de conducere la nivel glo­bal într-o nouă organi­za­ţie din FMCG“, au răs­puns reprezentanţii companiei Albalact la solicitarea ZF.

Înainte de a prelua funcţia de di­rec­­tor general al Albalact, Stephane Batoux a condus în Româ­nia mai în­tâi operaţiunile Danone, liderul pie­ţei de iaurturi, şi mai apoi pe cele ale Coca-Cola HBC, cel mai mare îm­bu­te­liator de băuturi. El a început să lucreze în România în 2009.

Anterior venirii în România, Batoux a ocu­pat poziţia de director ge­neral al filialei Danone din Ucrai­na, după ce a de­ţi­nut funcţia de pur­chasing di­rector în cadrul fi­lialei ita­liene a grupului Reckitt Ben­kiser.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO