Companii

Fraţii Szasz aduc un bancher la conducerea Renania

Autor: Andreea Mioara Neferu

01.02.2012, 11:55 982

Florentina Taudor, fost manager de vânzări prin intermediari în cadrul BCR, este de la 1 februarie noul director general al Renania, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa echipamentelor de protecţia muncii. Taudor preia astfel funcţia lui Orlando Szasz, unul dintre acţionarii firmei, care va rămâne preşedinte al consiliului director din cadrul Renania, dar se va dedica mai departe investiţiilor în diverse proiecte antreprenoriale.

Florentina Taudor are o experienţă de 11 ani în poziţii de top management în vânzări, conducere operaţională şi dezvoltare în domeniul bancar, lucrând pentru BCR şi GE Money. Ea are un MBA obţinut la IEDC Bled School of Management (Slovenia) şi un master în finanţe.

Renania a avut anul trecut afaceri de 22,2 milioane de euro, în creştere cu 21% faţă de anul anterior. Compania livrează căşti, mănuşi sau încalţăminte de protecţie pentru companii precum Ford, OMV Petrom, Bechtel sau E.ON Gaz. Renania, firmă înfiinţată în anul 1995 de fraţii Orlando şi Roland Szasz din Târgu Mureş, se luptă pe piaţa locală cu jucători precum General Conf Grup, Viroti sau Danger Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO