Furnizorul britanic de servicii de catering Compass are 1.000 de angajaţi şi afaceri de 19 mil. euro pe piaţa locală

7 dec 2016 Autor: Mădălina Panaete

Eurest, filiala locală a grupului britanic Compass, specializat în servicii de alimentaţie pentru companii, a ajuns în prezent la un număr de 1.000 de angajaţi în România şi estimează pentru acest an o cifră de afaceri de circa 83 milioane de lei (19 milioane de euro), în creştere cu 5% faţă de anul precedent.

„Ne propunem an de an o creştere disciplinată, întrucât ne dorim un business stabil, de acee, targetul anual de  creştere organică este de 6-7%. Piaţa serviciilor în care operăm este acum pe un drum drept către ma­turizare, de aceea  am început să investim mult în inovaţie, în branduri noi de operare, în  pregătirea perso­nalului“, a declarat Evelina Năstăsescu, managing director al Eurest România, companie care şi-a început activitatea în anul 2001.

Pentru anul viitor, conducerea companiei Eurest România estimează o cifră de afaceri de 88 de milioane de lei.

Compania desfăşoară pe plan local activităţi precum în zona de food­ser­vices (administrare restaurante, baruri, cantine, cafeterii, fine dining, operaţiuni de tip vending, catering pentru conferinţe etc.), dar şi softservices (cleaning industrial şi de birouri, landscaping, recepţie, securitate).

„Am avut contracte în care am început cu servicii de catering şi treptat am obţinut şi serviciile de cleaning sau vending.  A trebuit mereu să ne reinventăm, la o anu­mită perioadă de timp, ca şi concept sau imagine, pentru a putea păstra pasul cu cerinţele clientului.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2016

 
Cuvinte cheie:
Eurest
, Compass
, Furnizorul de servicii de catering
, cateringangajati
, afaceri
, alimentatie
, angajatori
, personal
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide