Companii

Furnizorul britanic de servicii de catering Compass are 1.000 de angajaţi şi afaceri de 19 mil. euro pe piaţa locală

Compania are zilnic peste 35.000 de clienţi, „angajaţi ai companiilor partenere de business, care deţin o facilitate de servire a mesei, şi apoi elevi în şcoli private”.

Compania are zilnic peste 35.000 de clienţi, „angajaţi ai companiilor partenere de business, care deţin o facilitate de servire a mesei, şi apoi elevi în şcoli private”.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.12.2016, 00:07 1013

Eurest, filiala locală a grupului britanic Compass, specializat în servicii de alimentaţie pentru companii, a ajuns în prezent la un număr de 1.000 de angajaţi în România şi estimează pentru acest an o cifră de afaceri de circa 83 milioane de lei (19 milioane de euro), în creştere cu 5% faţă de anul precedent.

„Ne propunem an de an o creştere disciplinată, întrucât ne dorim un business stabil, de acee, targetul anual de  creştere organică este de 6-7%. Piaţa serviciilor în care operăm este acum pe un drum drept către ma­turizare, de aceea  am început să investim mult în inovaţie, în branduri noi de operare, în  pregătirea perso­nalului“, a declarat Evelina Năstăsescu, managing director al Eurest România, companie care şi-a început activitatea în anul 2001.

Pentru anul viitor, conducerea companiei Eurest România estimează o cifră de afaceri de 88 de milioane de lei.

Compania desfăşoară pe plan local activităţi precum în zona de food­ser­vices (administrare restaurante, baruri, cantine, cafeterii, fine dining, operaţiuni de tip vending, catering pentru conferinţe etc.), dar şi softservices (cleaning industrial şi de birouri, landscaping, recepţie, securitate).

„Am avut contracte în care am început cu servicii de catering şi treptat am obţinut şi serviciile de cleaning sau vending.  A trebuit mereu să ne reinventăm, la o anu­mită perioadă de timp, ca şi concept sau imagine, pentru a putea păstra pasul cu cerinţele clientului.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO