Furnizorul britanic de servicii de catering Compass merge spre afaceri de 100 mil. lei şi 1.200 de angajaţi în România. „Piaţa locală se maturizează”

13 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Grupul britanic Compass a intrat pe piaţa locală prin brandul Eurest în urmă cu circa 15 ani şi a ajuns să administreze peste 60 de cantine şi restaurante din Bucureşti şi din ţară.

Eurest, filiala locală a grupului britanic Compass, specializat în servicii de alimentaţie pentru companii, a finalizat primul semestru cu o cifră de afaceri de 49,2 milioane de lei (aproape 11 mil. euro), în creştere cu peste 20% faţă de perioada similară a anului trecut, conform informaţiilor furnizate de companie.

„Avem în prezent în lo­caţiile noastre peste 36.000 de oaspeţi zilnic. În urma con­tractelor semnate re­cent, care presupun şi deschiderea unor noi locaţii, vom ajunge la finele acestui an să administrăm 65 de unităţi”, a declarat Evelina Năstăsescu, managing director al Eurest România, companie care şi-a început activitatea în urmă cu mai bine de 15 ani. În prezent, compania are 1.080 de angajaţi, iar până la finalul anului va mai angaja 120 de oameni.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2017

 
Cuvinte cheie:
romania
, angajati
, piata
, servicii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide