Companii

Fuziuni şi achiziţii de 2 mld. euro în primele nouă luni. Ioana Filipescu, Deloitte: Totalul nu s-a realizat datorită unor megatranzacţii, ci mulţumită a şase tranzacţii între 100 şi 500 mil. euro

Ioana Filipescu, partener consultanţă fuziuni şi achiziţii la Deloitte România

Ioana Filipescu, partener consultanţă fuziuni şi achiziţii la Deloitte România

Autor: Cristina Bellu

10.10.2017, 00:05 486

Piaţa de fuziuni şi achiziţii din Româ­nia a atins 898 de milioane de euro în cel de-al treilea trimestru al anului, perioa­dă în care au fost anunţate 28 de achi­ziţii, în medie câte două în fiecare săptă­mână, potrivit unei analize a Deloitte.

În perioada menţionată, valoarea tranzacţiilor s-a triplat, iar numărul lor a crescut cu 20% faţă de perioada similară a anului trecut.

„În primele nouă luni ale anului, piaţa M&A a atins deja 2 miliarde de euro, iar ceea ce este şi mai impre­sio­nant, totalul nu s-a realizat datorită unor megatranzacţii, ci mulţumită a şase tranzacţii între 100 şi 500 milioane de euro“, spune Ioana Filipescu, partener consultanţă fuziuni şi achiziţii la Deloitte România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO