Companii

Gala După Afaceri Premium, ediţia a VIII-a. ZF i-a premiat pe actorii principali din industria de lifestyle şi lux

Gala După Afaceri Premium, ediţia a VIII-a. ZF i-a...

Autor: Alex Ciutacu

30.10.2017, 00:07 274

Ziarul Financiar a organizat joi seară cea de-a opta ediţie a Galei După Afaceri Premium, care a premiat cele mai importante lansări din industria de lifestyle şi lux, fie că este vorba de parfumuri, modele de maşini sau colecţii de modă. Au fost premiate industrii precum auto, parfumerie, orologerie sau modă la evenimentul organizat de Ziarul Financiar împreună cu partenerii Beautik Haute Parfumerie, Automobile Bavaria Group - BMW, MasterCard, Alpha Bank, Samsung, Casa de vinuri Cotnari, Avra Aesthetic Institute, Grace Couture Cakes şi Aura Natural Gold Water.

Dorin Ştefan (foto mijloc), cel care a câştigat premiul arhitectul anului pentru Centrul de Afaceri Aviatorilor 8 din Piaţa Victoriei a spus că ar fi păcat să schimbăm faţa Bucureştiului pentru că „este un oraş viu, lângă case mici există case mari, lângă cele noi sunt cele vechi, lângă cele de cărămidă sunt cele de sticlă“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO