Companii

Gasoil Service a câştigat două contracte pentru foraj şi supervizare cu Romgaz

Gasoil Service a câştigat două contracte pentru foraj...

Autor: Ioana Tudor

28.01.2015, 17:22 1176

Firma Gasoil Service din Băicoi, specializată în lucrări de foraj de mare adâncime şi mentananţă sonde, a câştigat două contracte cu producătorul de gaze Romgaz, în valoare cumulată de 3,1 milioane de lei, fără TVA, pentru lucrări de foraj şi pentru supervizarea abandonării sondelor care şi-au încetat producţia.

"Contractul de foraj va fi semnat în jurul datei de 6 februarie. Cel de supervizare a fost câştigat pe SEAP şi nu cunoaştem încă data semnării acestuia", a afirmat Radu Mircescu, CEO-ul Gasoil Services.

Gasoil Service a concurat la licitaţie cu firma de foraj TM Drill.

„Contractul de foraj presupune forarea unei sonde într-o localitate din judeţul Alba, iar cel de supervizare a abandonării sondelor presupune lucrări pe întreg teritoriul unde Romgaz deţine sonde", a spus Mircescu.

Gasoil Service oferă servicii de foraj de mare adâncime, consultanţă în foraj şi extracţia sondelor, precum şi operaţiuni de mentenanţă. Compania a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 9,7 milioane de lei şi profit net de aproape un milion de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO