Un start-up pe zi

Gatti Textile, o fabrică din Bacău care produce articole de îmbrăcăminte pentru bărbaţi vrea să îşi vândă produsele pe Amazon

8 sep 2017 Autor: Simona Tatu

Fabrica Gatti Textile din municipiul Bacău, care realizează îmbrăcăminte pentru bărbaţi sub brandul Antonio Gatti, are în plan să intre cu produsele sale pe platforma americanilor de la Amazon. Fabrica a fost înfiinţată în urmă cu doi ani în urma unei investiţii de 500.000 de euro şi produce circa 200.000 de articole de îmbrăcăminte pe an.

„Compania şi-a început activiatatea de producţie în anul 2015, după o investiţie iniţială de 500.000 de euro în materialele şi utilajele necesare. În prezent, produsele noastre pot fi cumpărate de pe site-ul nostru şi de pe marketplace-ul eMAG, iar în curând vom fi prezenţi şi pe Amazon pentru clienţii europeni“, a spus Adrian Frigioiu, directorul de marketing al companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Un start-up pe zi
, Gatti Textile
, Marcel Gal
, Antonio Gatti
, imbracaminte
, brand
, fabrica
, amazon
, accesorii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide