Companii

Gaz Sud GDR Premier Energy estimează afaceri de 40 mil. euro în 2015, în urcare cu peste 20%

Gaz Sud GDR Premier Energy estimează afaceri de 40 mil....

Autor: Carol Dan

27.08.2014, 00:00 345

"Obiectivele pentru 2015, la nivel de grup, prevăd depăşirea a 50.000 de clienţi, realizarea unui profit operational de peste 4 milioane euro şi a unei cifre de afaceri care să se apropie de 40 de milioane de euro", a declarat agenţiei MEDIAFAX Alexandru Bucşă, directorul general al Gaz Sud GDR Premier Energy.

Pentru 2014, compania estimează o cifră de afaceri de aproximativ 33 milioane de euro şi un profit operational de 3 milioane euro.

Firma Ligatne, înregistrată în Cipru, a cumpărat anul trecut firma Petrom Distribuţie Gaze de la OMV Petrom. Petrom Distribuţie Gaze a fost redenumită Premier Energy, iar în acest an estimează că va înregistra profit pentru prima data în ultimii şapte ani şi o cifră de afaceri de 16,5 milioane de euro.

"Strategia noastră a urmat trei direcţii: dezvoltarea business-ului Premier Energy, renegocierea tuturor contractelor comerciale la nivel de grup, cu prioritate a celor privind achiziţiile de gaze pe baza condiţiilor de piaţă, principalul beneficiar fiind Premier Energy, şi folosirea sinergiilor din grup, în special crearea unei echipe unitare de management (alcatuit în proporţie de 85% din managerii Gaz Sud-GDR)", a mai spus Bucşă.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO