Generaţia Millennials visează la case pe pământ, dar preţurile mari îi trimit pe tineri în apartamente

17 feb 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Noile generaţii de tineri sunt mai înclinate să stea cu chirie o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poată strân­ge bani pentru a-şi cumpăra pro­pria casă sau propriul apartament.

„Generaţia Millennials are o în­cli­na­ţie mai ridicată faţă de generaţiile an­te­­rioare înspre închiriere pen­tru o pe­ri­oa­dă mai înde­lun­gată de timp şi ulte­rior achi­ziţio­narea u­nui apar­tament într-o zonă semi­cen­­trală sau în a­pro­­­pierea ma­rilor centre de afa­ceri, însă casa pe pă­mânt reprezintă i­de­­a­lul”, spune Ga­briel Voicu, di­rec­torul diviziei New Homes din cadrul Coldwell Banker.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.02.2017

 
Cuvinte cheie:
Generatia Millennials
, case pe pamant
, apartamente
, tineri
, imobiliare
, locuinte
, preturi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide