George Copos demarează proiectul de birouri Ana Tower şi discută cu PwC pentru a închiria mai bine de un sfert din clădire

8 nov 2017 Autor: Bogdan Alecu

Suprafaţa închiriabilă va fi de 33.000 mp, cu aproximaiv 1.300 mp per etaj, iar parcarea va avea 450 de locuri.

Omul de afaceri George Copos, proprietarul Ana Holding, intră în cursa birourilor din zona Ex­poziţiei şi discută cu PwC Ro­mânia, compania de con­sul­tanţă şi audit, pentru un spaţiu de birouri de circa 8.000 mp în viitorul pro­iect Ana Tower, potrivit da­telor din piaţă. Contactat de ZF, George Copos a spus că nu sunt discuţii cu cei de la PwC pentru un astfel de spaţiu. Viitoarele birouri sunt dez­voltate de compania Ana Tower Offices, deţinută integral de Ana Tower, controlată la rân­dul ei de George Copos.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.11.2017

 
Cuvinte cheie:
birouri
, proiect
, george copos
, cladire
, demarare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide