Companii

George Stanson, Case IH: „Acest an este cel mai bun de după 2008 pentru vânzările de combine agricole“

Geor­ge Stanson

Geor­ge Stanson

Autor: Alex Ciutacu

24.07.2017, 00:07 751

Producţiile mai bune estimate de fermierii români în acest an ar putea duce la o creştere a vânzărilor de com­bi­ne agricole cu circa 10-15%, până la 2.200 de unităţi, po­trivit lui George Stanson, business manager în regiunea bal­canică pentru Case IH. Case IH este o companie din do­meniul utilajelor agricole prezentă în România prin reprezentantul Titan Machinery.

De asemenea, managerul a ob­servat o revenire pe plus a vân­zărilor de combine noi, o piaţă ce depăşeşte 500 de unităţi anual.

„Anul 2017 este cel mai bun din punctul de vedere al vân­ză­ri­lor de combine, cel puţin din 2008 în­coa­ce. Am in­vestit mult, oa­me­nii au început să vadă diferenţa din­tre tehno­logiile convenţionale şi cele axiale şi îşi dau seama că au pro­bleme majore de rezolvat (...)“, a declarat Geor­ge Stanson, în cadrul emisiunii ZF Live. El adaugă că speră să ajute şi anul agricol pentru că semnele sunt foarte bune.

Brandul Case IH este prezent în România prin importatorul Titan Machinery, care a avut pe plan local o ci­fră de afaceri de 16,5 mil. euro anul trecut, plus 15% comparativ cu 2015.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO