Germanii de la Kromberg&Schubert caută 160 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din Arad

8 iul 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert, cu aproximativ 35.000 de angajaţi în peste 30 de sedii/fa­brici, are disponibile în prezent 160 de locuri de muncă la fabrica din localitatea Nădab, judeţul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. Com­pa­nia caută muncitori necalificaţi pentru asam­blarea şi montarea pieselor, care să aibă minimum studii gimnaziale.

Localitatea Nădab aparţine de oraşul Chişineu-Criş, fiind situată la aproxmativ 40 de kilometri de municipiul Arad. În luna ia­nuarie 2015, compania Kromberg & Schu­bert România NA şi-a extins capa­ci­tăţile de producţie în cadrul fabricii de cablaje auto din Nădab, cu o hală de 10.000 de metri pă­traţi, potrivit unor informaţii an­te­rioare. Pro­iectul de extindere presupunea şi recru­tarea a 1.000 de persoane.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.07.2016

 
Cuvinte cheie:
Kromberg&Schubert
, oameni
, fabrica
, cablaje auto
, Arad
, angajari
, angajati
, industria auto
, locuri de munca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide