Companii

Germanii de la Leoni caută 200 de oameni pentru fabricile de cablaje din Bistriţa şi Arad

Cele mai multe joburi sunt pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (95 la Bistriţa şi 75 la Arad).

Cele mai multe joburi sunt pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (95 la Bistriţa şi 75 la Arad).

Autor: Laurentiu Cotu

02.06.2017, 00:06 833

Leoni avea anul trecut aproximativ 17.000 de angajaţi în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local în Bistriţa, Arad şi Piteşti.

Fabricile de cabluri pentru industria auto Leoni din Bistriţa şi Arad, controlate de grupul german Leoni cu vân­zări globale de peste 4,4 mld. euro anul trecut, au disponibile în prezent peste 200 de locuri de muncă, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor existente pe site-urile AJOFM (Agen­ţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bis­triţa-Nasăud şi Arad.

Cele mai multe joburi sunt pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (95 la Bistriţa şi 75 la Arad), dar şi pentru ingineri, tehni­cieni, manipulanţi măr­furi, con­trolor financiar, pro­­gra­mator producţie, ma­­na­ger proiect sau de­cla­­­rant vamal.

Germanii oferă an­gajaţilor diferite trai­ninguri de for­mare profe­sio­nală pentru toate poziţiile din cadrul com­paniei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, po­trivit informaţiilor de pe site-ul Leoni. În vara anului trecut, Leoni avea aproximativ 17.000 de angajaţi în cadrul celor trei com­panii deţinute pe plan local (Bistriţa, Arad şi Piteşti), potrivit unor informaţii anterioare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO