Companii

Germanii de la Preh au ajuns la afaceri de 111 mil. euro, plus 11% la nouă luni, la fabrica de componente auto de lângă Braşov

Germanii de la Preh au ajuns la afaceri de 111 mil. euro,...

Autor: Laurentiu Cotu

26.10.2016, 00:05 233

Producătorul de componente auto Preh România, fur­nizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a rea­lizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 111 mil. euro, mai mult cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania estimează pentru 2016 afaceri totale de 148 mil. euro, în creştere cu 11% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF. La fabrica Preh din Ghimbav (Braşov) sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

„Am finalizat construcţia unei hale de producţie, cu o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, în vederea extinderii capacităţii şi introducerii unor noi procese de fabricaţie. Din trimestrul IV vom demara opt proiecte pentru Audi, reprezentând componente noi pentru Preh“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, director general Preh România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO