Companii

Germanii de la Preh au bugetat pentru2017 afaceri de 157 mil. euro. “Piaţa auto promite a fi relativ stabilă în acest an, observându-se în prezent o creştere prudentă.“

Germanii de la Preh au bugetat pentru2017 afaceri de 157...

Autor: Laurentiu Cotu

18.04.2017, 00:06 217
Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, mizează în acest an pe afaceri totale de 157 mil. euro, mai mult cu 6% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.

Producătorul german a încheiat anul 2016 cu afaceri totale de 148 mil. euro.

„În 2016, capacitatea de producţie a crescut cu un milion de piese faţă de anul anterior, ajungându-se în prezent la o capacitate de 10 mi­lioane de piese pe an. Piaţa auto promite a fi relativ stabilă în acest an, observându-se în prezent o creştere prudentă“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, director general al Preh România.

La fabrica Preh din Ghim­bav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes. În primul trimestru din acest an, compania a deschis un centru de servicii software şi hardware la Iaşi, unde produce „componente electronice ino­vatoare pentru sistemele de operare din inte­riorul autovehiculelor“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO