Companii

Germanii de la Stabilus au recrutat 500 de oameni pentru fabricile de lângă Braşov

Germanii de la Stabilus au recrutat 500 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

14.08.2017, 00:04 651
Stabilus România a realizat în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de aproximativ 370 mil. lei (peste 81 mil. euro), mai mult cu 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Producătorul de amortizoare cu gaz Stabilus România, filiala locală a grupului german Stabilus, a angajat în primele şase luni apoximativ 500 de oameni pentru cele două unităţi de producţie din judeţul Braşov, ajungând în prezent la peste 1.350 de angajaţi. Planurile germanilor sunt de a recruta până la finalul acestui an încă circa 100 de oameni. „Până la finalul acestui an inten­ţionăm să mai an­gajăm aproximativ 100 de persoane. Po­zi­ţiile libere sunt pen­tru strun­gari, su­dori, ope­ratori CNC şi maşini-u­nel­te, vop­si­­tori, mon­­­tatori sub­an­­­sam­ble, ingineri, elec­tri­cieni, specialişti Kai­zen, dar şi pentru vorbitori de limbă germană specialişti relaţii clienţi şi referent administrativ“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Stabilus România. Activitatea companiei Stabilus România este structurată în trei divizii: Swivelchair (producţia de amortizoare pentru scaunele de birou), Gassprings (amortizoare cu gaz), respectiv divizia Powerise (ac­tuatoare - dispozitive electromecanice pentru deschi­de­rea şi închiderea portbagajelor autoturismelor), potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie. În primele şase luni compania a înregistrat o creştere de aproximativ 7% a comenzilor faţă de perioada similară a anului precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO