Companii

Ghise deschide la Cluj al doilea hotel afiliat Golden Tulip

21.10.2009, 23:18 403

Lantul hotelier international Golden Tulip a afiliat al doileahotel din Cluj, in urma unei investitii de 11 milioane de eurorealizata de omul de afaceri Dumitru Ghise, care mai detine inca unhotel in Sibiu, Golden Tulip Ana Tower.

Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj este clasificat la patrustele, are 109 camere si este construit pe o suprafata totala deaproximativ 9.000 de metri patrati. Golden Tulip Ana Dome este altreilea hotel francizat sub brandul Golden Tulip in afara Capitaleisi al noualea din tara.

"Contractul de franciza a fost semnat in vara anului trecut.Obiectivul nostru este sa acceleram expansiunea Golden Tulip intoate orasele importante ale Romaniei si in alte destinatiituristice, creand astfel o retea nationala puternica", a declaratpentru ZF Transilvania Paul Marasoiu, director regional al GoldenTulip Hotels, Residences, Inns & Resorts.

Hotelul Golden Tulip Ana Dome dispune si de doua sali deconferinta, restaurant cu o capacitate de 100 de persoane si unbusiness center.

Prima unitate de cazare din Cluj francizata sub brandul GoldenTulip, hotelul Tulip Inn Sunny Hill are 50 de camere, sala deconferinte, cu o capacitate de pana la 160 de persoane si unrestaurant de 80 de locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO