Companii

Ghyka de la Bergenbier isi readuce oamenii la matca

Ghyka isi readuce oamenii la matca
22.03.2010, 23:09 147

Bergenbier SA, cel de-al treilea cel mai mare producator localde bere controlat de fondul de private equity CVC Capital Partners,are doi noi manageri la conducerea departamentelor de vanzari simarketing, Florin Stoleriu si Tiberiu Mercurian, adusi de laproducatorul de vopsele Fabryo si producatorul de bunuri de largconsum Henkel.

Florin Stoleriu, fost sales director retail al Fabryo, a preluatfunctia de director de vanzari al filialei locale a grupuluiStarBev incepand de luna trecuta. Fabryo a fost insa singurul popasal lui Stoleriu in afara producatorului Bergenbier - denumitanterior InBev Romania - in care a lucrat pana la finalul lui 2008."Florin Stoleriu cunoaste foarte bine piata berii, brandurile dinportofoliu si concurenta. Am facut echipa impreuna cu Florin zeceani", si-a motivat decizia Mihai Ghyka, directorul general alBergenbier SA, companie cu afaceri de 170 mil. euro. Ghyka, care afost recrutat de CVC la finalul lui 2009 pentru a conduce din nouproducatorul berii Bergenbier dupa preluarea lui de la gigantulInBev, a spus anterior ca intentioneaza sa readuca in companie oparte dintre managerii vechi daca si ei vor dori acest lucru.

Pe de alta parte, Tiberiu Mercurian va prelua din apriliefunctia de director de marketing al producatorului de bereBergenbier, dupa aproape opt ani petrecuti in cadrul Henkel. Ultimapozitie detinuta de Mercurian in cadrul producatorului de bunuri delarg consum a fost de marketing manager al diviziei dedetergenti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO