Companii

Gica Popescu negociaza cu lantul hotelier Courtyard

08.07.2009, 21:03 57

Fostul fotbalist Gica Popescu se afla in negocieri pentru afilierea la brandul Courtyard a unui hotel de patru stele cu 144 de camere care va fi construit pe un teren de 5.000 de metri patrati, situat in sectorul 1 al Capitalei, in urma unei investitii de pana la 25 de milioane de euro.
Negocierile sunt purtate cu lantul international Marriott, care detine brandul Courtyard si care opereaza cel mai mare hotel de cinci stele din Romania dupa cifra de afaceri, respectiv JW Marriott. "M-am orientat spre lantul hotelier Marriott si spre brandul de patru stele Courtyard la sugestia reprezentantilor Trend Hospitality, compania de consultanta cu care lucrez si care se ocupa de negocierea cu Marriott", a declarat Gica Popescu, fostul capitan al echipei de fotbal FC Barcelona.
Castigurile din fotbal, estimate intre 10 si 20 de milioane de dolari, i-au permis fostului international roman sa-si plaseze o parte din bani in proiecte imobiliare. Printre fostii fotbalisti care mai au afaceri in industria ospitalitatii se numara Gheorghe Hagi, care detine hotelul de patru stele Iaki din Mamaia, si Adrian Ilie, care detine hotelul Ruia din Poiana Brasov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO