Gigantul Bombardier a ajuns la peste 600 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

11 oct 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Gigantul canadian Bombardier, care produce avioane şi trenuri, a ajuns în prezent la peste 600 de angajaţi în centrul de servicii de la Cluj-Napoca, deschis în 2009, şi care deserveşte activitatea globală a companiei, inclusiv 60 de unităţi de producţie din 28 de ţări.

Anul trecut, com­pania Bom­bardier Trans­por­tation Shared Ser­vices România, cu se­diul în Cluj-Na­po­ca, a avut o ci­fră de afaceri de

61,9 mil. lei (13,8 mil. euro), în creş­tere cu 25% faţă de anul anterior, un profit net de 3,7 mil. lei (835.000 de euro) şi un număr me­diu de 569 de an­ga­jaţi, ara­tă da­tele de la Mi­nis­terul de Finanţe. „În Cluj-Napo­ca, Bombardier este cu­nos­cut pen­tru Cen­trul de ope­ra­ţiuni de tip sha­red ser­vices şi are trei mari unităţi - resurse umane, finanţe şi achi­ziţii“, spun re­prezentanţii grupului canadian.

Bombardier Transportation face parte din grupul Bombardier, cu sediul central în Montreal, Canada. Acţiunile Bombardier sunt tranzacţionate pe Bursa din Toronto (BBD).

În anul fiscal încheiat în 31 decembrie 2016, Bombardier a înregistrat venituri de 16,3 miliarde de dolari.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Bombardier
, angajati
, centrul de servicii
, Cluj-Napoca
, avioane
, resurse umanetrenuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide