Companii

Gigantul german Schaeffler şi-a bugetat investiţii de 39 mil. euro pentru fabrica din Braşov. „Noi planuri sunt în lucru privind dezvoltarea companiei pe termen mediu şi lung”.

Gigantul german Schaeffler şi-a bugetat investiţii de...

Autor: Laurentiu Cotu

07.03.2018, 00:05 773

Schaeffler România, subsidiara locală a grupului german Schaeffler cu afaceri globale de 13,3 mld. euro şi aproximativ 90.000 de angajaţi, a bugetat pentru acest an un program de investiţii de 39 mil. euro, care prevede, printre altele, şi construirea a două noi clădiri, una de logistică şi una de cercetare-dezvoltare, unde urmează să fie testate produsele companiei.

Având în vedere proiectele de investiţii pentru 2018, Schaeffler România va mări echipa actuală de angajaţi, având în plan să depăşească nivelul de 4.500 de oameni în cursul acestui an. Centrul de inginerie Schaeffler România, inaugurat în anul 2012 la Braşov, a ajuns la începutul acestui an la 200 de angajaţi, compania având în vedere pentru perioada următoare dezvoltarea centrului, atât ca număr de persoane, cât şi din punctul de vedere al complexităţii proiectelor desfăşurate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO