Companii

Grecii de la Day Group au ajuns la un grad de ocupare de 35% în proiectul de birouri Day Tower de pe B-dul Unirii

Grecii de la Day Group au ajuns la un grad de ocupare de...

Autor: Bogdan Alecu

31.05.2017, 00:05 800

Proiectul are o suprafaţă închiriabilă de 11.781 mp, cu 1.136 mp la primul etaj şi 1.360 mp per etaj de la 2 la 8 la care se adaugă circa 1.100 mp la parter.

Dezvoltatorul Day Group, care contruieşte clădirea de birouri Day Tower de pe b-dul Unirii, lângă Tribunalul Bucureşti, a închiriat deja mai bine de o treime din proiect, fiind în discuţii cu mai multe companii din IT.

„Construcţia se derulează conform planului şi construim structura. Proiectul va fi gata în primul trimestru al anului viitor, până în martie 2018. Am securizat 35% din clădire şi pe măsură ce finalizăm vom anunţa. Nu putem dezvălui acum numele chiriaşilor, dar avem discuţii pentru 150% din clădire. Din total cerere, 80% din companiile interesate de proiect sunt din IT. Sunt discuţii şi cu firme de avocaţi, dar pentru suprafeţe de circa 800-1.000 mp, deci nu vom avea niciun chiriaş-ancoră din acest domeniu”, a declarat Dimitrios Mourkakos, managing partner, business development şi operaţiuni în cadrul Day Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO