Companii

Green Group speră la afaceri de 140 de milioane de euro din reciclare

Green Group speră la afaceri de 140 de milioane de euro...

Autor: Carol Dan

22.10.2013, 19:32 386

Grupul de firme active în domeniul reciclării deşeurilor Green Group estimează că va înregistra în acest an o cifră de afaceri neconsolidată de 140 milioane de euro, cu 16,6% mai mult comparativ cu nivelul de 120 milioane de euro din anul trecut, în timp ce marja de profit s-a stabilizat la 10%. „Iniţial ne-am propus ca în acest an să atingem o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro, dar este posibil să nu reuşim din cauză că a trebuit să amânăm punerea în funcţiune a unor instalaţii“, a declarat Constantin Damov, cofondator al grupului.

Grupul a avut anul trecut un profit de 12 milioane de euro.  Din Green Group fac parte mai multe firme de reciclare a deşeurilor. Grupul are şi fabrici de reciclare a deşeurilor de plastic şi a fibrei sintetice. Totodată, grupul va inaugura până la finele acestui an o fabrică de reciclare a sticlei în Bucureşti, investiţie de 6 milioane de euro. În acţionariatul Green Group se găsesc fondul de investiţii Global Finance, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi câteva firme înregistrate în Taiwan.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO