Companii

Un grup de investitori din Ungaria şi România ridică cu 15 mil. euro o fabrică de nutreţuri combinate în Mureş. „După mai mulţi ani în care s-a importat furaj din Ungaria în România investitorii au observat că este loc pentru o fabrică cu capacitate mare de producţie în Transilvania.“

Fabrica de nutreţuri combinate dezvoltată de compania UBM Feed România în judeţul Mureş va fi inaugurată la finalul anului viitor.

Fabrica de nutreţuri combinate dezvoltată de compania UBM Feed România în judeţul Mureş va fi inaugurată la finalul anului viitor.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.11.2017, 00:07 2863

Compania UBM Feed Ro­mâ­nia, care are ca acţio­nari grupul UBM din Un­garia şi companiile locale East şi Oprea Avi Com, producătorul bran­dului Puiul de Cră­ieşti, va deschide o fa­bri­că de nutreţuri com­­binate în co­muna Sânpaul (jude­ţul Mu­reş), investiţia ri­di­cân­du-se la 15 milioa­ne de euro.

„Am demarat con­strucţia fabricii în luna iunie a acestui an, iar acum o parte din hală es­te deja gata. Estimăm că în una-două săptă­mâni vom în­­cepe con­strucţia tur­nu­lui tehno­logic care va conţine în fapt toa­te echipamen­tele fa­bricii. Unitatea va fi func­ţio­na­lă în luna no­iem­brie a anu­lui viitor“, a declarat Dénes Laczkó, general ma­nager la UBM Feed Ro­mânia, com­panie înfiinţată la finalul anului 2015.

Fabrica va avea o capacitate de pro­ducţie de 30 de tone pe oră, adică apro­xi­mativ 220.000 de tone pe an. Unitatea va avea circa 25 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO