Companii

Grupul Fresenius a ajuns la un pas de 100 mil. euro în sectorul serviciilor de dializă

Grupul Fresenius a ajuns la un pas de 100 mil. euro în...

Autor: Mirabela Tiron

19.05.2017, 00:05 473

Compania Fresenius Nephrocare, subsidiara compa­niei germane Fresenius, ce oferă servicii de dializă, a ajuns la afaceri de 262 milioane de lei anul trecut (59 milioane de euro), în creştere cu 4% şi un profit net de 17 milioane de lei, în creştere cu 3% faţă de anul anterior, cu 1.000 de angajaţi, mai arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Compania a apărut pe piaţa locală în 2003 şi operează clinicile private de dializă cunoscute sub brandul Fresenius Medical Care, arată datele de pe site-ul com­paniei.

O altă entitate ju­ridică ce este controlată de  grupul german,  Fre­senius Medical Care, a finalizat anul trecut cu afaceri de 160 de mi­lioane de lei (35 mili­oane de euro), în creş­tere cu 10% faţă de anul anterior, arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Compania a raportat un profit net de 3,3 milioane de lei anul trecut faţă de 11 mi­lioane de lei anul ante­rior, arată aceeaşi sursă. Firma Fresenius Medical Care figurează cu 80 de angajaţi în România.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO