Grupul Fresenius a ajuns la un pas de 100 mil. euro în sectorul serviciilor de dializă

19 mai 2017 Autor: Mirabela Tiron

Compania Fresenius Nephrocare, subsidiara compa­niei germane Fresenius, ce oferă servicii de dializă, a ajuns la afaceri de 262 milioane de lei anul trecut (59 milioane de euro), în creştere cu 4% şi un profit net de 17 milioane de lei, în creştere cu 3% faţă de anul anterior, cu 1.000 de angajaţi, mai arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Compania a apărut pe piaţa locală în 2003 şi operează clinicile private de dializă cunoscute sub brandul Fresenius Medical Care, arată datele de pe site-ul com­paniei.

O altă entitate ju­ridică ce este controlată de  grupul german,  Fre­senius Medical Care, a finalizat anul trecut cu afaceri de 160 de mi­lioane de lei (35 mili­oane de euro), în creş­tere cu 10% faţă de anul anterior, arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Compania a raportat un profit net de 3,3 milioane de lei anul trecut faţă de 11 mi­lioane de lei anul ante­rior, arată aceeaşi sursă. Firma Fresenius Medical Care figurează cu 80 de angajaţi în România.  

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Fresenius
, servicii de dializa
, clinici
, angajati
, clinici private
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide