Companii

Grupul german Kromberg & Schubert caută 200 de oameni pentru fabricile de cablaje din Sibiu şi Arad

Grupul german Kromberg & Schubert caută 200 de oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

16.10.2017, 00:06 946

Producătorul german de ca­bla­je pentru industria auto şi de sisteme elec­trice Kromberg & Schubert, cu apro­ximativ 40.000 de angajaţi în 35 de lo­caţii, are disponibile în prezent 200 de lo­curi de muncă pentru muncitori ne­calificaţi la asamblarea şi montarea pie­se­lor, pentru fabricile deţinute în ju­deţele Arad şi Sibiu, potrivit infor­maţiilor de pe site-urile AJOFM (Agen­ţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad şi Sibiu.

Pentru fabrica din localitatea Nădab, la aproximativ 40 de kilometri de muni­ci­piul Arad, compania caută în pre­zent 100 de muncitori necalificaţi. În ur­mă cu un an, în fabrica de ca­blaje auto din Nădab lucrau 3.400 de oa­meni, com­pania fiind nevoită să recru­teze personal şi din localităţile din Ungaria apropiate de graniţa cu Româ­nia pentru a face faţă vârfurilor de producţie din perioada verii, potrivit unor informaţii anterioare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO