Grupul Gral a deschis două laboratoare medicale noi în Capitală şi a ajuns la o reţea formată din 13 unităţi

30 sep 2017 Autor: Mirabela Tiron

„Divizia de laboratoare generează 35% din afaceri.“

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, al cincilea cel mai mare jucător de pe piaţă, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, a deschis două laboratoare noi în Capitală şi a ajuns astfel la 13 unităţi, anul viitor urmând să investească în deschiderea a încă două laboratoare în provincie.

„Ponderea mare din veniturile companiei este dată, în mod egal, de divizia de laboratoare şi spitalul OncoFort, 35% fiecare, iar restul de 30% este împărţit pe activitatea clinicilor şi a servi­ciilor de medicina mun­cii“, a declarat pen­tru ZF Robert Chi­ţan, direc­torul de dezvoltare al companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Gral
, medici
, deschidere
, capitala
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide