Companii

Grupul Leoni a ajuns la 17.000 de angajaţi, dublu faţă de acum cinci ani: căutăm noi oameni

Grupul Leoni a ajuns la 17.000 de angajaţi, dublu faţă...

Autor: Adelina Mihai

17.06.2016, 00:07 7956

Producătorul de componente auto Leoni, cu afaceri de peste 2 mi­liar­de de lei în România, a ajuns la 17.000 de angajaţi în cele trei fabrici de pe plan local şi continuă angajările.

„Încă suntem în căutare de noi angajaţi pentru toate zonele în care activăm, nu doar în Bistriţa. Căutăm noi angajaţi pentru toate nivelurile din companie, de la «gulere albastre», in­clu­siv personal necalificat, până la spe­cialişi din categoria «gulerelor albe», cum sunt inginerii sau mana­gerii“, au transmis reprezentanţii Leoni în urma unei solicitări a ZF.

Una dintre cele mai frumoase cetăţi din România, deschisă publicului după cinci ani de restaurare

Cele mai ieftine locuri de vis unde puteţi călători. Destinaţii impresionante, la preţ redus!

Afacerile din România ale gru­pu­lui german Leoni au generat peste 10% din vânzările de la nivel global în 2014, iar în prezent cei 17.000 de angajaţi reprezintă 22% din forţa de muncă a gru­pului la nivel global.

„În ultimii cinci ani, ne-am du­blat efectivul de per­so­nal în Ro­mânia. Deja ne-am extins con­siderabil acti­vi­tatea în Bis­triţa cu noi clădiri. Mai mult decât atât, am stabilit noi puncte de lucru în Beiuş şi în Luduş, a căror activitate este raportată pe entităţile din Bistriţa şi Arad. Totodată, Leoni va deschide şi un centru de servicii de tip «shared» în Cluj, unde sunt centralizate ope­ra­ţiunile adminis­tra­tive de HR pentru toate diviziile de cablaje din Europa.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO