Companii

Grupul maltez Premier Capital, care deţine franciza McDonald’s pe şase pieţe printre care şi România şi-a bugetat 13 deschideri în 2019 din care mai bine de jumătate pe piaţa românească

În România, Premier Capital a deschis patru restaurante doar în decembrie anul trecut şi un total de opt în intervalul 2018.

În România, Premier Capital a deschis patru restaurante doar în decembrie anul trecut şi un total de opt în intervalul 2018.

Autor: Cristina Roşca

19.03.2019, 00:05 803

Lanţul de restaurante de tip fast-food a încheiat anul 2018 cu aproape 80 de unităţi în România cu care a acoperit cele mai importante oraşe ale ţării ♦ Din total, opt au fost deschise în 2018, iar ritmul se va menţine.

Grupul maltez Premier Capital, care deţine franciza McDonald’s pe şase pieţe din Europa printre care şi România, şi-a bugetat pentru 2019 un total de 13 deschideri, un ritm chiar mai alert decât în anul anterior. În 2018 au fost inaugurate 10 restaurante fast-food, dintre care opt în România. Şi de data aceasta piaţa locală va fi cea cu cele mai multe deschideri, mai exact şapte conform datelor ZF.

„Am încheiat anul 2018 cu un total de 78 de restaurante dintre care opt au fost deschise în ultimul an. În 2019 plănuim să deschidem încă şapte restaurante în România şi să remodelăm aproximativ cinci dintre cele deja existente“, spunea la începutul anului Daniel Boaje, CEO al com­paniei şi acţionarul minoritar al busi­nessului din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO