Companii

Grupul Medicover a raportat venituri de 36 de milioane de euro în S1 2017 în România, un avans de 18%. „Businessul de servicii achizi­ţionate de persoane fizice din Polonia şi România se dezvoltă mai rapid."

Adrian Peake, director general al Medicover România

Adrian Peake, director general al Medicover România

Autor: Georgiana Mihalache

01.08.2017, 00:05 194
Grupul Medicover, al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private din România, care include şi divizia de laboratoare Synevo, a raportat venituri de 36 de milioane de euro în primul semestru din 2017, în creştere cu 18% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
„Până în prezent, 2017 s-a dovedit un an dinamic pentru noi, în care am continuat să ne extindem prezenţa în România prin dezvoltarea clinicii din Oregon Park Bucureşti şi achiziţia reţelei medicale Iowemed din judeţul Constanţa“, a spus Adrian Peake, director general al Medicover România.
 
România se află pe locul al treilea în topul celor mai perfor­mante pieţe pentru grupul Medicover în primul semestru, după Polonia (126 mil. euro) şi Germania (74 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO