Grupul Otter Distribution a deschis cel de-al treilea magazin Tezyo de pe pieţele externe şi al doilea din Cehia

12 oct 2017 Autor: Cristina Rosca

Grupul Otter Distribution, unul din­tre cei mai mari jucători din retailul lo­cal de încălţăminte, care deţine în por­tofoliu branduri precum Otter, Clarks sau Aldo, a deschis cel de-al treilea magazin în afara ţării la Praga, în Cehia. Cele­lalte două uni­tăţi sub brandul Tezyo sunt deschise în oraşul Brno din Cehia şi în Viena, capitala Aus­tri­ei. Antre­prenorul Filip Schwartz, care deţine gru­pul Otter Distribution, are însă pla­nuri să continue dezvoltarea internaţională.

Noul magazin din Praga este amplasat în mallul Cen­trum Chodov, unul dintre cele mai mari şi vizitate din oraş, spun ofi­cialii companiei. Magazi­nul Tezyo are for­matul multibrand şi vinde produse ale unor nume precum Geox, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Image, Le Coq Sportif sau Bugatti. Prima des­chidere de pe pieţele externe a avut loc în această primăvară.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Otter Distribution
, magazin
, Tezyo
, Cehia
, incaltaminte
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide