Companii

Grupul Pehart Tec încheie anul cu afaceri de 100 mil. €. „Am reuşit să atingem creşterea prognozată, de 30%“

Ioan Tecar, fondatorul grupului de companii Pehart Tec, spune că grupul a devenit cel mai mare producător din Europa de Sud-Est în domeniul hârtiei igienico-sanitare.

Ioan Tecar, fondatorul grupului de companii Pehart Tec, spune că grupul a devenit cel mai mare producător din Europa de Sud-Est în domeniul hârtiei igienico-sanitare.

Autor: Laurentiu Cotu

28.11.2016, 00:08 560

Grupul de companii Pehart Tec, controlat de fondul de investiţii Abris Capital Partners şi omul de afaceri Ioan Tecar din Dej, a realizat în primele nouă luni o creştere de 30% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, mizând până la finalul anului pe afaceri totale de aproximativ 100 mil. euro.

Din grupul Pehart Tec fac parte patru companii (Samus Cons­trucţii, Metalicplas Im­pex, Metalicplas Distri­bu­tion şi Pehart Tec), în principal cu activităţi de producţie şi comercializare a hârtiei şi a produselor din hârtie. Pachetul majoritar de acţiuni al celor patru companii care fac parte din Pehart Tec Grup a fost vândut anul trecut de Ioan Tecar fondului de investiţii Abris Capital Partners.

„Am reuşit să atingem creşterea de 30% a cifrei de afaceri, prognozată încă de anul trecut, în special datorită extinderii ca­pa­cităţii de producţie, odată cu instalarea unei noi maşini de hârtie, care în prezent funcţio­nează la capacitate. Estimăm că vom încheia anul cu afaceri totale de 100 de milioane de euro“, a declarat Ioan Tecar, fondatorul grupului de companii Pehart Tec.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO