Companii

Guzu, Casa Panciu: Anul acesta este perfect pentru vinul roşu

Daniel Guzu

Daniel Guzu

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.10.2015, 00:07 1532
Daniel Guzu, cunoscut pentru businessul cu mate­rialele de construcţii Duraziv, dar care în ultimii ani a investit şi în agricultură, spune că anul acesta este bun pentru producţia de vin şi ar fi unul „de excepţie“ dacă nu ar ploua în următoarele două săptămâni.

„La strugurii albi calita­tea este bunişoară pentru că a plouat cam mult. Însă la roşu, calitatea este foarte bună“, ex­pli­că anteprenorul, care deţi­ne 120 de hectare de viţă-de-vie pe pă­mânturile natale- zona Panciu, jud. Vrancea.

Antreprenorul spune că anul acesta va produce 1,5 mi­lioane de litri de vin, o cantitate pe care o menţ­ine constantă faţă de anul anterior.

Compania are în portofoliu bran­duri precum Casa Panciu, dar şi Sagio, care sunt prezente atât în restaurante, cât şi reţelele de magazine.  „Suntem prezenţi în reţele precum Auchan, Carrefour şi Cora. (...) Vrem să mărim numărul de restaurante în care suntem prezenţi.“

Daniel Guzu mai deţine prin intermediul Natural SRL şi brandul de sucuri naturale „Ana are“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO