Companii

H&M tatoneaza piata locala de retail

H&M tatoneaza piata locala de retail
17.11.2009, 23:11 111

Mai multi reprezentanti ai companiei H&M (Hennes&Mauritz), unul dintre cei mai mari retaileri de imbracaminte lanivel mondial si printre cei mai populari pe segmentul mediu, auintalniri in aceste zile in Bucuresti si in alte orase din tara cuproprietarii de centre comerciale pentru strangerea de informatiiprivind o posibila intrare pe piata locala de profil.

"Reprezentantii H&M strang informatii privind nivelulchiriilor, vanzarile din centre comerciale si spatiile disponibile.Ei vor alcatui un raport care va fi prezentat conducerii in lunafebruarie a anului viitor. Pana atunci nu este luata nicio decizieprivind o posibila intrare pe piata locala", au declarat pentru ZFsurse din piata imobiliara.

Printre proiectele vizate de catre H&M se numara si mallulSun Plaza, a carui deschidere este programata pentru prima parte aanului viitor, dar reprezentantii companiei EMCT, dezvoltatorulproiectului, nu au dorit sa comenteze informatia. "Romania este unadintre pietele interesante pentru H&M, dar in momentul de fatanu sunt planuri concrete pentru deschiderea de magazine inRomania", au declarat reprezentantii H&M.

Compania suedeza, cu vanzari de 10 mld. euro, rivalizeaza lanivel european cu proprietarii brandului Zara, care se extind inaceasta perioada in Romania. Intrarea H&M ar reprezenta unimbold puternic in retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO