PROFESII

Harry Meintassis, Korn Ferry Hay Group: Angajaţii consideră abuzive şi incoerente sistemele de evaluare a performanţei

21 mar 2016 Autor: Adelina Mihai

Harry Meintassis, country managing partner for advisory pentru România şi Grecia în cadrul Korn Ferry Hay Group, va fi speaker în cadrul ZF HR Trends 2016, conferinţa anuală de resurse umane organizată de ZF, eveniment care va avea loc pe data de 29 martie 2016.

Aproape trei sferturi (73%) din sistemele de management de eva­luare a performanţei anga­ja­ţilor din organizaţii nu sunt ali­niate cu strategia or­gani­za­ţională, astfel că firmele sunt ne­voite să îşi re­gândească metodele prin care evaluează personalul, arată con­clu­ziile celor mai recente cer­ce­tări realizate de compania Korn Ferry Hay Group, cu activi­tăţi în do­meniul consultanţei în ma­nage­ment, consultanţă în sec­torul re­sur­selor umane şi executive search.

„Rezultatele cercetărilor ara­tă că în foarte multe cazuri nu există o corelare directă între bo­nu­surile de performanţă şi po­litica de be­ne­ficii şi compen­saţii. De ase­menea, sistemele de eva­luare a per­formanţei sunt per­cepute de angajaţi ca fiind abu­zive, in­coe­rente şi imple­men­tate in­adec­vat“, a explicat Harry Meintassis, coun­try managing part­ner for Ad­visory pentru Ro­mâ­nia şi Grecia în cadrul Korn Ferry Hay Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Harry Meintassis
, Korn Ferry Hay Group
, Angajati
, evaluare
, performanta
, consultanta
, management
, organizare
, metode
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide