Companii

Hilton afiliază un hotel din Ploieşti la brandul de patru stele Double Tree

Autor: Mirabela Tiron

15.03.2011, 23:37 341

Doru Morcovescu, proprietarul mai multor businessuri hoteliereprin compania Valdor, a semnat un contract cu lanţul hotelierinternaţional Hilton pentru afilierea hotelului de patru stelePrahova Plaza din Ploieşti, care va prelua brandul Double Tree byHilton.

"Am alocat resurse de dezvoltare în România, considerând-o opiaţă importantă în cadrul planurilor noastre de creştere la niveleuropean.

Semnarea tranzacţiei cu privire la DoubleTree by Hilton Ploieştidemonstrează atracţia mărcii pe piaţă, în special pentru hotelurilenou construite", a declarat Patrick Fitzgibbon, vicepreşedinteleHilton pe Europa şi Africa. Hotelul din Ploieşti aflat înproprietatea lui Doru Morcovescu are o capacitate de cazare de 242de camere, două restaurante şi un bar cu terasă.

Proiectul de conversie hotelieră din Ploieşti va fi inaugurat caDoubleTree by Hilton în 2011 după renovare şi efectuarea unei seriide îmbunătăţiri. Hilton îşi va mai pune brandul Double Tree byHilton pe trei hoteluri din Oradea, Bucureşti şi Ploieşti. DoruMorcovescu mai deţine şi hotelul de trei stele Capitol din Văleniide Munte,

Complexul balnear Slănic cu 240 de locuri de cazare în camere dedouă şi trei stele, vila Orizont în Slănic şi restaurante. CompaniaValdor a avut în 2009 o cifră de afaceri de 6,8 mil. euro şi unprofit de 730.000 de euro având 223 de angajaţi.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO