Companii

Hilton amana inaugurarea din Sibiu pana in iunie

16.04.2009, 00:00 93

Hotelul Palace Resort&Spa din Sibiu, controlat de omul de afaceri Nicolae Minea, va fi inaugurat sub brandul Hilton cel mai devreme in luna iunie, dupa ce initial era asteptata operarea sub brandul international din aprilie a acestui an.

„Urmeaza un alt control la inceputul lunii mai. Trebuie sa indeplinim aproape 2.000 de standarde pentru a ne afilia la brandul Hilton. Speram ca in iunie vom face deschiderea oficiala sub brandul nou. Ramane sa vedem exact dupa cinci mai cand vom putea face deschiderea oficiala", a declarat Dana Modrescu, marketing&PR manager al Palace Resort & SPA.
Palace Resort&Spa, viitor Hilton Sibiu, este un complex de cinci stele, cu 115 camere si apartamente, 4 restaurante, un bar, 5 sali de conferinta. Pana la deschiderea oficiala sub brandul international, hotelul sibian functioneaza sub marca proprie, Palace Resort&Spa.
Recent, in cadrul hotelului din Sibiu s-a deschis un centru spa, ce ocupa o suprafata de 1.500 de metri patrati. „Aria spa include piscina, sauna finladeza, aroma sauna, cabina infrarosu, baie Kneipp, sali de relaxare cu fotolii termale", a spus Modrescu. Managementul centrului The Spa din Palace Resort este asigurat de Eden Spa, unul dintre primele centre de acest gen deschise in Bucuresti, care a introdus pe piata romaneasca conceptul de terapie si ritual spa.
Spre deosebire de hotelul Hilton de cinci stele din Bucuresti, care opereaza sub contract de management, hotelul Hilton din Sibiu va opera sub franciza, ceea ce ii da posibilitatea proprietarului sa-si aleaga echipa de management. Astfel, cel mai probabil ar fi ca hotelul din Sibiu sa nu faca schimbari la nivel de management, la conducerea operatiunilor hotelului sa ramana Nicolae Aron.
Nicolae Minea a investit circa 25 de milioane de euro pentru a intra sub brandul Hilton. Hotelul vizeaza atragerea clientilor atat pe partea de business, dar si pe cea de leisure prin facilitatile pe care le pune la dispozitie, potrivit declaratiilor anterioare ale omului de afaceri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO