Companii

Holcim face pasul către mediul digital cu o companie nouă

Holcim face pasul către mediul digital cu o companie nouă

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.01.2017, 00:00 557

Producătorul de ciment Holcim România, subsidiara locală a grupului LafargeHolcim, testează mediul digital printr-o companie nouă, creată în asociere cu Geocycle, firmă care face parte din acelaşi grup şi prin care compania valorifică deşeurile. Noua firmă poartă numele de Start Casa Visio.

„Prin noua companie, LafargeHolcim intenţionează să testeze un concept digital care ţine de activitatea de bază (...). Ne aflăm în prezent în faza iniţială de dezvoltare, iar această companie ne va permite să inovăm, să testăm şi să validăm conceptul în discuţie”, transmite compania, fără a da însă alte detalii legate de pasul către mediul digital.  Într-un document publicat în Monitorul Oficial se arată că „se aprobă constituirea, de către Geocycle (România) – S.R.L. în calitate de Asociat Fondator, în asociere cu Holcim (România) – S.A., în calitate de Asociat Fondator, a unei societăţi cu răspundere limitată, care va avea ca obiect de activitate comerţul prin internet şi activităţile conexe acestuia. (...)”.

În iulie 2015, Holcim a fuzionat cu un alt gigant în producţia de ciment, Lafarge, creându-se astfel grupul LafargeHolcim. În primele nouă luni ale anului trecut, vânzările de ciment ale Holcim au scăzut cu aproape 5%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO