Hotelierii, taximetriştii şi barmanii aşteaptă finala Europa League ca pe Revelion

9 apr 2012 Autor: Mirabela Tiron

Găzduirea la Bucureşti a meciului din finala Europa League, unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii ani, care va avea loc pe National Arena (9 mai), va aduce peste 30 mil. euro în conturile hotelurilor, barurilor, restaurantelor, agenţiilor de turism şi taximetriştilor din Bucureşti, potrivit calculelor ZF, ce iau în considerare 30.000 de străini, ce vor cheltui în medie 1.000 de euro pe servicii.

Proprietarii barurilor şi restaurantelor (foto, Centrul Vechi) estimează între plus 20% şi 50% la încasările din vânzarea de bere. Hotelurile îşi vor rotunji conturile după ce toate camerele au fost rezervate la preţuri duble, iar agenţiile de turism mizează pe pachetele speciale pentru suporteri chiar şi la tariful de 600 de euro.

Taximetriştii aşteaptă încasări similare cu cele de Revelion, adică de trei ori mai mari faţă de o zi normală.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.04.2012

 
Cuvinte cheie:
UEFA Europa League
, fotbal
, turism
, hotelieri
, suporteri
, Arena Naţională

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide