Companii

Hotelul International din Sinaia: Decembrie se anunţă o lună foarte bună, deja avem rezervate 14 petreceri de Crăciun

O cameră dublă la hotel International costă de la 430 de lei pe noapte

O cameră dublă la hotel International costă de la 430 de lei pe noapte

Autor: Mirabela Tiron

26.10.2017, 00:05 544

Afacerile hotelului s-au ridicat la circa 20 de milioane de lei anul trecut.

Hotelul de patru stele International din Sinaia, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, şi-a crescut afacerile cu 8% în primele nouă luni din acest an faţă de perioada similară a anului trecut şi estimează că acest avans se va menţine şi până la final de an.

„Trimestrul trei a fost  bun, cu 70% din camere ocupate.  Pentru octombrie aşteptăm un grad de ocupare similar. Decembrie se anunţă o lună foarte bună, deja avem rezervate toate camerele pentru vacanţa de 1 Decembrie, dar sunt rezervate şi 14 petreceri de Crăciun organizate de companii cu peste 150 de angajaţi, iar jumătate din pachetele de revelion sunt vândute către turişti“, a declarat pentru ZF Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului. El spune că în decembrie circa 70% din încasări sunt generate de petrecerile de Crăciun şi de revelion. Un sejur de trei nopţi de cazare, cu mic dejun, de Revelion, costă de la 1.200 lei de persoană la  hotelul de patru stele din Sinaia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO