Hotelul Zenith din Mamaia, venituri sub cele bugetate. „Găsim foarte greu personal calificat“

11 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Hotelul de patru stele Zenith – Conference & Spa Hotel din nordul staţiunii Mamaia a avut în primul se­mestru al anului venituri de 560.000 de lei, cu 3,5% mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Rezultatul a fost cu 21% sub aşteptările proprietarilor, din cauza rezultatelor negative din luna mai, după cum se arată în raportul publicat de Reconstruction Capital II, fondul de investiţii cipriot care deţine 63% din compania Mamaia Resort Hotels, cea care operează hotelul din Mamaia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Hotel
, Zenith
, Mamaia
, venituri
, personal
, angajati
, salarii
, salariati
, spa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide