Companii

Hotelurile de cinci stele din Capitală au vândut deja jumătate din pachetele pentru Revelion

Hotelurile de cinci stele din Capitală au vândut deja...

Autor: Mirabela Tiron

16.11.2017, 00:07 448

Hotelurile de cinci stele din Capitală îşi vor rotunji ve­ni­turile cu petrecerea organizată de Revelion, pentru care au vândut deja jumătate din pachetele pregătite. Cei care vor să sărbătorească trecerea dintre ani într-unul din restau­ran­tele sau sălile de evenimente ale acestor hoteluri trebuie să scoată din buzunar între 300 de lei şi 990 de lei de persoană.

În Capitală, aproape jumătate din veniturile hotelurilor de lux sunt generate de segmentul de food & beverage (mân­care şi băutură) şi organizare de evenimente, 14% din to­talul camerelor disponibile în hoteluri fiind clasificate la cinci stele, potrivit ultimelor date disponibile.

Cel mai scump pachet de Revelion îl vinde hotelul de cinci stele JW Marriott, care organizează petrecerea în sala de evenimente Grand Ballroom, în Constanţa Ballroom, res­taurantul Cucina şi în JW Steakhouse. Tariful este de 990 de lei de persoană şi include bufet şi bar nelimitat, formaţii ce vor cânta live în sala Grand Ballroom. „Avem 760 de lo­curi pentru petrecerea de Revelion, circa jumătate au fost deja cumpărate“, a spus Cristina Niţu, directorul de co­muni­care al hotelului de cinci stele JW Marriott din Capitală.

La Athénée Palace Hilton tariful pentru petrecerea de Reve­lion variază între 600 de lei de persoană şi 900 de lei, în func­ţie de restaurantul în care se va sărbători acest eveni­ment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO