Companii

Hotelurile de lux de la munte au peste jumătate din camere rezervate de Paşte. Tarifele ajung la 3.000 de lei de cuplu pentru un sejur de patru nopţi

Autor: Mirabela Tiron

05.04.2017, 00:04 293
Hotelurile de lux de pe Valea Prahovei îşi vor rotunji veniturile cu câteva mii de euro cu ocazia sărbătorilor pascale,  mai mult de jumătate din pachetele pe care le-au pregătit pentru turişti, cu tarife de la 400 de euro până la aproape 700 de euro de cuplu, fiind deja cumpărate.

„Jumătate din camerele noastre sunt rezervate pentru vacanţa de Paşte. Pachetul costă 400 de euro de cuplu, cu masă festivă inclusă şi trei nopţi de cazare. Dacă pentru Revelion rezervările se fac cu câteva luni înainte, pentru Paşte turiştii îşi rezervă pachetele cu puţin timp înainte“, a spus Carmen Silaghi, directorul de marketing şi vânzări al hotelului de cinci stele Predeal Comfort Suites din staţiunea Predeal.

Pe Valea Prahovei, principala destinaţie montană de vacanţă a românilor, infra­structura hotelurilor de cinci stele nu este foarte bine dezvoltată.   Unităţile clasificate la cinci stele sunt Hotelul Aurelius din Poiana Braşov, Lux Garden din Azuga şi Hotel Predeal Comfort Suites din Predeal.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO